keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Keittiö

"Äet laitto kahtommaan, mitenkä tuota seleviät, ku et tuliakkaa ollu osanna tehä. Leevän lykkäs mukkaan, ja suolalihhoo. Vuan minulle ee luvanna yhtään!" Nuori rouva katsoo hiljaa uhmakkaan, arviolta kymmenettä ikävuotta käyvän tytön räpätystä. Hieraisten vihlovaa selkäänsä nainen kääntyy keittiöön, poimii raskaan ruostuneen veitsen, ja leikkaa mureasta lihakimpaleesta paksut siivut molemmille.

Nainen kääntää päänsä pois huomatessaan, kuinka linnunluinen tyttö silpaisee salavihkaa kerta toisensa jälkeen puolijäisestä punervasta möykystä siivun, taittaa sen rullalle ja työntää hätäisesti suuhunsa. Yhtäkkiä tyttö nousee, niiaa hamettaan oikoen ja pinkaisee portaisiin. Linttaan astutut ylisuuret pieksut lonksuvat, kun tyttö vielä huikkaa: "Nii, ja se sinun ukkos paranoo muuten vaahilla!"


Keittiö on pieni ongelmani: kalusteiden sijoittelu, lattiamateriaalin valinta (laatta vai lankku) ja portaiden suunnittelu tahmovat. Kuvassa on laatan makustelu käynnissä.

Blogiini on kirjautunut jo neljä lukijaa, mukava! Tervetuloa Kikka, Sirkku, Hilla ja Ulla!

2 kommenttia:

 1. Laatta näyttää keittiön ilmeeseen sopivalta! :)
  Jos nyt sitä vähän pohtii, niin liitoskohta seuraavaan/viereiseen mahdolliseen huoneeseen missä ehkä lankkulattia tms. kannattaa myös miettiä...? :)
  Kikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä:) Kuvasta ei ehkä käy ilmi, että viereinen huone (tuo ruskealattiainen) on muutaman sentin korkeammalla kuin keittiö juuri tilan rajaamisen vuoksi, joten liitoskohtaa ei kauheasti tarvitse miettiä - lähinnä porras keittiöön olisi tarpeen.

   Poista