keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Paketteja, paketteja

Joulunaluspäivinä ja aattona aamuja ilahdutti monta taidokasta pakettia:

Leenalta sain  kaksi toikkamaista lasilintua sievässä pahvirasiassa, kiiltokuvavihkon oheistarvikkeineen, julisteita, metallisia muumi-figuureita sekä kaksi yksityiskohtaista tonttukirjaa, joissa on pikkutarkasti toteutetut, aiheittain lovetut sivujen reunat - vautsi! Kånkenin klassikkoreppua olen Leenan luona käydessäni ihaillut (ja toki 1:1-koossa kaupassa kuolannut), ja nyt miniasukkaani saivat sellaisen - jee :) Puusta taivutetut sukset ovat hykerryttävät!


Kikalta sain talviseen tunnelmointiin kaksi Kivi-tuikkulyhtyä paketissa, pussillisen pikkuruisia lämpökynttilöitä ja nalletyynyn, aikuisten värityskirjan puuväreineen sekä klassikkotarjoilualustan ja muuta sopivaa keittiöön. Mielettömän yksityiskohtainen virveli jaksa ihastuttaa: että vieheessä on oikeat höyhenet ja kaikki!


Kaikki vaihtokaverini saivat paketeista 1 - 3 valkosipuliletin ja pannunalustan, leivontaraaka-aineita, pullakranssin ja hyasintin:

Leenalle paketoin aattoaamuksi koristemaalatun korurasian ja avattavan ""meripihka"helminauhan:


Kikka taas sai pärekorin ja joulukortteja:


Oli ilo vaihtaa kalenteriyllätyksiä kanssanne, kiitos!!!

***

What a wonderful Christmas gifts I've got! Items in the first picture are gifts from Leena, and in the next one from Kikka .The following photos are items made by me.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, Paula, Sinulle ihanista adventtilahjoista. Kaikki olivat niin pientä, tarkkaa käsityötäsi. Erityisesti valkosipuliletti, leipomistarvikkeet ja korurasia on pitänyt ottaa useamman kerran lähempään tarkasteluun ja todeta:huippu mikä huippu! Olen onnellinen niistä jokaisesta. Kiitollisina Leena

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leena itsellesi! Kaikki pakettisi ovat ilahduttaneet suuresti, mutta erityisesti sukset ja reppu aiheuttivat riemunkiljahduksia! Todella taitavaa työtä ja lisäksi kekseliäsyyttä. Ihailen ja kiitän.

    VastaaPoista