keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Aattopaketit

Aattoaamuna vaihdoimme Sirkun, Saaran ja Johannan kanssa tavallista suuritöisemmät paketit. Olisittepa nähneet ilmeeni avatessani mitä suloisimpia ihanuuksia ja runsaita paketteja! Johannalta sain kyyhkynsinisen laatikollisen pöydän, kauniisti laskeutuvan neulotun saalin ja anopinkielen lehtiä istutettavaksi ruukkuun. Saara taas oli taituroinut komean pesupöydän, johon saan itse valita mieleiseni pintakäsittelyn (tuliskohan tästä harmaanvihreä, hmmm...). Asiaankuuluvat tykötarpeet - laskostetut pyyhkeet, pesuvati ja -kannu sekä hammaspesuvälineet - oli pakattu mukaan.

Sirkun paketit oli postitettu kahdessa erässä, joista toinen matkasi postin kyydissä sen aikaa, että itse ehdin toisaalle ja paketti odottaakin vielä neljänsadan kilometrin päässä avaamattomana. Saan siis avata vielä nyt tammikuussa mini-ihanuuksia, hauskaa! Tähän mennessä on kuitenkin esittelemättä yksi ihanuus Sirkultakin: sievä ja pikkutarkka, herkänrunsas kukista koottu asetelma seinäruukkuun.


Minä olin paketoinut kullekin pärekorin, kynttilänjalan ja tilkkutyynyn.


KIITOS Sirkku, Saara ja Johanna!

***
I got these wonderful furnitures and other items on Christmas Eve from Saara, Sirkku and Johanna. I gave them a little pillows, baskets made like finnish traditional handicrafts and romantic candle holders. THANK YOU Sirkku, Saara and Johanna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti