keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Kalenterista avattua

Tänä vuonna vaihdoin paketteja Kikan ja Leenan kanssa. Viime metreillä myös muutama muu miniystävä ehdotti vaihtoa ja polkaisimmekin vaihdon pystyyn myös tällä porukalla. Monta ihanaa pakettia on vielä odottamassa, mutta tällaisia olen tähän mennessä saanut avata:


Saaralta olen saanut kunnon kokkiveitsen ja leikkuulaudan, kaarisahan, tuoksupulloja, piirustusvälineitä ja nallen, ja mukavana ekstrana naulakon paketinhypistelytuskaa helpottamaan :) Kerrostalon - ja Kartanonkin - naiset taitavat jo kinastella tuoksuista, ja kimppakämpän taideopiskelija ilmoitti naulakon sekä värien kuuluvan itseoikeutetusti hänelle!

Sirkku lähetti kaksi koristekranssia, muotoon kasvatetun kasvin ruukussa sekä somat koristesiivet kukkineen. Siivet taitavat päästä Maj Göransdotterin makuuhuoneen seinälle, ellei rouva Paju iske silmiään siipiin sitä ennen...

Johannan paketeista on paljastunut joulukoristeita, mansikkakakku, korusetti, peili sekä virkattu matto ja kori. Varamummu Valpuri jo ihastelee täydellisen tasaista käsityön jälkeä ja maulla valittua korin sävyä.

Lisäksi Nukkekotiyhdistys muisti parilla minikokoisella viinipullolla.
 

Omat pakettini paljastan myöhemmin, kunhan jokainen on saanut rauhassa avata pakettinsa. Oi näitä ihania aamuja, onneksi on vielä monta edessä!

***

These sweet items I've got from Saara, Sirkku and Johanna.  I'll tell abit later what I have made for them.

1 kommentti: