sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hilsen

...från Uppsala! Puolitoista viikkoa on opeteltu käyttämään ruotsalaista kotiosoitetta, suunnistamaan Pohjoismaiden suurimman kirkon tornien mukaan ja sökelletty surkeasti svenskaa. Uuden yliopiston tervetuloseremoniat on juhlittu; pikkuhiljaa arki lahden tällä puolen alkaa. Nukkekodit jäivät Suomeen - luvassa siis taukoa mineilystä.


Ensimmäinen minibongaus on kuitenkin jo tehty: vanhan hautausmaan kupeessa erääseen kellarinikkunaan on rakennettu pieni roombox:


Toivotan Sinulle, lukijani, kaunista, kuulasta ja antoisaa kevättä - palataan!
Tervetuloa uudet lukijani Heli ja Jaana :)

***

Hilsen från Sverige! I've begun my studies at a new University, in a new city and country. My doll houses are in my motherland - so it'll be a long break of doing miniatyres. But I'll continue after that long pause, see you later :) I hope You have a sweet Spring!

(At the last pic there's a view of some basement window - my first miniatyre twitch here :)  )

2 kommenttia:

  1. Onnea ja Iloa Uuteen kotiin ja Opiskelupaikkaan!
    Sinun Minisi ovat niin ihania, että et kait sinä voi täyttä taukoa pitää... Kyllä sieltä jotain löytyy varmasti että alkuun pääset ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kikka, jospa täältä :) Toistaiseksi päivät täyttyvät opiskelusta ja sanojen metsästyksestä - mutta kyllä mineillekin tilaa löytyy, jossain kohtaa varmasti!

    VastaaPoista