sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kalenterikuulumisia

 Toinen adventtisunnuntai. Monta jännää aamua jo takana, mutta onneksi vielä edessä useampi!

Katin kanssa vaihdoin kolme pakettia, joista viimeisen avaamista lykkään vielä hetken... :) Kati on tunnettu keramiikastaan, ja ensimmäisestä luukusta kuoriutuikin värikäs, marimekkomainen tarjotin sekä koristejoutsen. Toisessa paketissa oli suloisen ohut tarjoiluvati täynnä herkullisenäköisiä munkkeja ja askarteluun materiaalia.


Minulta Kati sai ensin kasviksia, sitten lettuja:


Kikan paketteja on tiedossa loppukuusta enemmän, mutta nyt avatusta kuoriutui pienenpieni adventtikalenteri ja koristeellinen, itse tehty peili - se taitaakin päästä Maj Göransdotterin kylpyhuoneeseen :)


Minä paketoin lettuja ja hilloa: 

Nukkekotikerhon kalenterista on paljastunut vaikka mitä ihanaa: Kirsiltä kulhollinen englanninlakuja ja "emaloitu" kannu, Kristiinalta suuri pullo punotussa suojuksessa sekä viinipullo, Kaijalta ohuenohuesta villalangasta neulottu slipoveri, Tiinalta tyynyt ja 1,2 cm:n korkuinen enkeli sekä Liisalta kukka-asetelma. Kaikki kerholaiset saivat minulta suuren kurkkupurkin, purjon ja tomaattisipaleita.


KIITOS näistä! Valoisaa alkavaa viikkoa!

***

I've had an advent calendar swap with my doll house friends. It has been so fun! Have a relaxing pre-Christmas time!

2 kommenttia:

  1. What gorgeous minis and a beautiful blog! I'm so glad I found your blog today. Now I'm your newest follower. :-) Welcome to join my miniature desserts blog giveaway featuring mini cakes made by Kim Saulter--yummy! :-) xo Jennifer

    VastaaPoista
  2. Thanks a lot! Now I'm your follower, too :) Your blog is full of energy and happiness, it's nice to visit there.

    VastaaPoista