maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tour de Nukkekoti

Suomen kesä on kaunis. Kuluneena viikonloppuna siitä on saanut nauttia myös maantiellä, kun ystäväni, hänen tyttärensä ja minä ajoimme pitkin ja poikin Suomenmaata päämääränämme Forssan nukkekotimarkkinat. Matkalla tuli katsastettua myös Suomenlinnan lelumuseon ja Hankasalmen Villa Mathildan nukkekodit.

Forssassa keskityin pääasiassa ihailemaan taitavien miniatyristien töitä, kiertelemään ja katselemaan. Jotain kuitenkin tarttui mukaan:


Loten suloisista luistimista olen haaveillut jo jonkin aikaa, ja nyt onnisti! Vihreän neuleen ostin pöydästä 51 - 52, Muistoja -kiiltokuvakirjan Mirja Saukonojalta ja pyykkipojat ja leivosvuoat Mirka Saloselta. Lisäksi ostin ystävälleni kiitokseksi todella mukavasta reissusta Tiinan keramiikkaa. Pirtinpöytä on Mirkalta aiempien markkinoiden saalista, ikkunanpoka itse tekemäni.


Pienempi kuin pieni.


We had quite a nice doll house fair here in Finland, in Forssa this weekend. I just wandered around and admired. Nevertheless, something small was founded for me. The clothespins are so tiny!

4 kommenttia:

 1. Oli mukava tavata teidät molemmat :) Ihania löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin, oli kyllä hauska nähdä! Noista luistimista olen tosi iloinen.

  VastaaPoista
 3. Oi sinä onnellinen! Nuo L u i s t i m e t! Niistä minäkin olen haaveillut ja haaveilen edelleen :) Kaikkea muutakin ihanaa olet löytänyt! Pyykkipojat ovat ihan uskomattomia....

  VastaaPoista
 4. Eikö :) Jospa vielä sullekin luisstimet joku päivä kotiutuisivat!

  VastaaPoista